Biltvätt Örebro

RING OSS - 019-277 75 53

Om oss

En man putsar en bil med en trasa.

Vi på SGS Örebro har något att erbjuda för alla som vill ge sin bil lite extra omsorg. Vi tror att välmående kommer från insidan och att utsidan kan spegla det, något vi även använder oss då vi vårdar din bil. Ge din bil en ny glans och kontakta oss för att boka en biltvätt i Örebro redan idag!

Biltvätt i Örebro

Hos oss är både du och din bil i trygga händer från stunden då ni besöker oss – personliga bemötanden och högkvalitativa tjänster är en perfekt kombo för bilägare som vill ta hand om sin pärla. För oss är din bil som vår egen, och vi behandlar den med vår kärlek utifrån din specifika önskemål för att uppnå bästa resultat.

Som din bilvårdsservice vill vi alltid leverera på topp. Vi strävar efter att utvecklas och förbättras varje dag, och använder vår kunskap och erfarenhet för att ständigt ligga i framkant. När du bokar rekond, foliering eller biltvätt i Örebro så kan du vara säker på att det kommer att göras med största noggrannhet och omsorg.

Kom ihåg att din bil kan ses som ditt ansikte utåt, speciellt om du jobbar för ett företag och vill synas lite extra. Med andra ord kan vår bilvårdsservice hjälpa dig att ge det bästa intryck du kan ge. Att ge sin bil lite extra vardagskärlek är nödvändigt, och det kan verkligen gynna både dig och bilen på lång sikt.

SGS Örebro AB


Vagngatan 8
702 27 Örebro

019-277 75 53

[javascript protected email address]

559194-8111


Biltvätt

Bilvård


logo-image

Om Oss

Vi hjälper dig att ta världen med storm med en skinande ren och välvårdad bil!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

SGS Örebro AB

Org nr: 559194-8111
Vagngatan 8
702 27 Örebro
Tel: 019-277 75 53

Hitta hit